06.02.2017 10:49

Lamprou hekelt handelswijze Willem II

Kostas Lamprou baalt er stevig van nadat hij in de wedstrijd tegen zijn oud-werkgever Feyenoord op een 0-1 achterstand komt. (02-10-2016)
Kostas Lamprou baalt er stevig van nadat hij in de wedstrijd tegen zijn oud-werkgever Feyenoord op een 0-1 achterstand komt. (02-10-2016)

Willem II maakte vorige week bekend dat Kostas Lamprou zijn contract niet gaat verlengen. De Tilburgse club zou nog een tweede voorstel doen, maar zag daar toch van af. Daar baalt de oud-Feyenoorder van.

"Op maandagmiddag kreeg ik de aanbieding binnen en ik moest voor acht uur 's avonds reageren. Terwijl ik om zeven uur in de bioscoop moest zijn vanwege de première van de documentaire die over mij gemaakt was", legt de goalie de situatie uit aan het Brabants Dagblad. "Nadat ik had gezegd niet te willen verlengen op de voorwaarden van Willem II, kreeg mijn zaakwaarnemer donderdag de vraag of ik toch nog open stond voor een nieuw gesprek op maandag. Ik liet weten dat ik dat wel wilde, maar vrijdag liet de club ineens weten dat dit gesprek er toch niet ging komen." Even later volgde een officiële bekendmaking van Willem II dat Lamprou zijn contract niet wilde verlengen.

"Door de wijze waarop door de club heeft gecommuniceerd dat ik mijn aflopende contract niet verleng, is bij veel mensen het idee ontstaan dat ik een geldwolf ben. Dat is echt niet zo", wil Lamprou duidelijk zijn. Echter miste de doelman de nodige waardering in het eerste voorstel: "Terwijl ik alles heb gespeeld de afgelopen drie jaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner