08.02.2017 14:15

FC Barcelona voorlopig zonder Mascherano

FC Barcelona-trainer Luis Enrique kan voorlopig geen beroep doen op Javier Mascherano. De Argentijnse centrale verdediger annex verdedigende middenvelder heeft dinsdagavond namelijk een blessure opgelopen.

De Argentijn mocht tijdens de bekerwedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1) na 62 minuten invallen voor Denis Suárez, maar Mascherano is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. FC Barcelona bevestigde woensdag dat Mascherano, die de wedstrijd tegen Atlético Madrid overigens wel heeft uitgespeeld, een hamstringblessure heeft opgelopen.

FC Barcelona durft niet te zeggen wanneer Mascherano terug zal keren op het veld, maar normaal gesproken neemt een spierblessure minimaal twee weken in beslag. Mascherano speelde tijdens het huidige seizoen al 26 officiële wedstrijden namens de Catalaanse grootmacht. Vijftien keer in de Primera División, vier in de Copa del Rey, vijf in de Champions League en twee in de Spaanse Supercopa. 

Aankomend weekend gaat FC Barcelona in de competitie op bezoek bij Deportivo Alavés, midweeks volgt het duel in de Champions League met Paris Saint-Germain.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner