08.02.2017 19:55

Spitsen houden Juventus fier aan kop in Italië

Juventus heeft woensdagavond via Mario Mandžukić en Gonzalo Higuaí­n de verwachte drie punten uit een inhaalwedstrijd in de Serie A gepakt. De koploper van de Serie A speelde niet geweldig tegen FC Crotone, maar won door goals van de spitsen wel: 2-0.

De inhaalwedstrijd stond op het programma omdat Juventus eind december de strijd om de Supercup uitvocht tegen AC Milan. De wedstrijd, die overigens na penalty's gewonnen werd door de Milanezen, werd afgewerkt in Qatar, waardoor het voor Juventus onmogelijk was om het snel daarna ook nog eens op te nemen tegen FC Crotone. De wedstrijd werd verschoven, waardoor de titelstrijd in de Serie A iets spannender leek de afgelopen weken.

Nu Juventus gewonnen heeft van FC Crotone is het verschil tussen de Oude Dame en de nummer twee AS Roma weer zeven punten. De ploeg is zodoende hard op weg om de titel voor de vijfde achtereenvolgende keer te prolongeren. AC Milan speelt woensdagavond ook haar inhaalduel, de nummer acht van de Serie A speelt tegen Bologna.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner