08.02.2017 20:44

Van de Pavert langer afwezig bij PEC Zwolle

Na het duel met Sparta moet PEC Zwolle verdediger Ted van de Pavert ook missen in de wedstrijd tegen NEC. De mandekker, die afgelopen zomer overkwam van het gedegradeerde De Graafschap, kampt met rugklachten.

Voordat hij de wedstrijd tegen Sparta aan zich voorbij moest laten gaan, miste Van de Pavert bijna geen enkele minuut in de Eredivisie voor PEC Zwolle. Door pijn in de onderrug kan Van de Pavert ook niet tijdens speelronde 22 in actie komen voor de Zwollenaren. "Vanaf volgende week hoop ik weer met de eerste selectie mee te trainen", bevestigt de lange centrumverdediger de blessure.

Met Van de Pavert is PEC Zwolle bezig aan een onregelmatig seizoen. De ploeg bivakkeert om de enkele weken in de middenmoot, waarna de degradatiezone weer dichterbij komt. Momenteel staat de ploeg dertiende, met drie en vier punten voorsprong op de ploegen in de degradatiezone. Vrijdagavond speelt PEC Zwolle tegen NEC, winst op de concurrent in de middenmoot betekent dat PEC Zwolle weer naar boven kan kijken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner