09.02.2017 19:16

Wijnaldum hoopt op fris Liverpool tegen Spurs

Georginio Wijnaldum hoopt op een fris Liverpool in de wedstrijd zaterdag tegen Tottenham Hotspur. De middenvelder wil in de topwedstrijd voor eigen publiek tegen de Spurs weer het oude Liverpool zien.

Na slechts één overwinning in de laatste tien wedstrijden hoopt Wijnaldum op een ommekeer. "Mensen vragen mij hoe het komt dat we niet zo goed presteren als eerst", zegt Wijnaldum op de clubwebsite. "Ik vind het moeilijk om de reden aan te wijzen. Soms zit je in een flow en soms niet. Op dit moment zitten we niet in een flow, maar we moeten het vertrouwen en geloof houden dat we het kunnen veranderen."

Liverpool is 2017 bijzonder slecht begonnen. Het werd in de FA Cup uitgeschakeld door Wolverhampton Wanderers en verloor in de halve finale van de League Cup van Southampton. In vijf competitieduels wist het ook niet te winnen (drie keer gelijk, twee keer verlies).

In wedstrijden tegen de ploegen uit de top zes van Engeland is Liverpool nog wel ongeslagen. Wijnaldum droeg daar aan bij door kopgoals tegen Manchester City en Chelsea.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner