09.02.2017 20:13

De Gea wil niet meer praten over Real Madrid

De transferban van Real Madrid is officieel voorbij, waardoor de Spanjaarden weer de transfermarkt mogen betreden. Dit betekent dat de geruchten rondom Manchester United-goalie De Gea ook weer oplaaien, maar daar is de doelman wel klaar mee.

In de zomer van 2015 leek de Spaanse doelman hard op weg naar de Koninklijke, maar vanwege onbekende slordigheden, naar verluidt werd papierwerk niet op tijd aangeleverd, zou de transfer van De Gea alsnog afketsen. Sindsdien blijft De Gea gelinkt worden aan de Madrilenen, maar in een interview met AS laat de doelman van Manchester United weten dat hij niet aan Real Madrid denkt.

"Niemand weet alles zeker over de toekomst. De toekomst is de toekomst", komt De Gea poëtisch over. "Ik ben erg gelukkig hier, Manchester United is een geweldige club. Je ziet ook dat de fans erg genieten van het voetbal in Engeland." Als De Gea gevraagd wordt naar de geruchten rondom hem en Real Madrid, slaat de Spanjaard dicht. "Ik ga niet meer over dat onderwerp praten. Ik wil gefocust blijven op m'n huidige club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner