11.02.2017 18:56

Olympique Lyon met een nederlaag naar AZ

Olympique Lyon heeft de laatste competitiewedstrijd voor de ontmoeting met AZ in de Europa League verloren. Het elftal van trainer Bruno Génésio kwam zaterdag bij EA Guingamp nog wel op voorsprong, maar ging uiteindelijk met 2-1 onderuit. Memphis Depay deed het laatste kwart van de wedstrijd mee, maar ook de voormalig PSV'er kon een nederlaag niet voorkomen.

Alexandre Lacazette schoot OlympiqueLyon, na een mooie aanval, in de tiende minuut op voorsprong. Middenmoter EA Guingamp sloeg in de dertigste en 34e minuut toe met doelpunten van de Senegalees Mustapha Diallo en Nicolas Benezet: 2-1. Olympique Lyon drong in de tweede helft aan en speelde na het inbrengen van Depay vol op de aanval. EA Guingamp bleef echter overeind.