12.02.2017 12:40

Wijnaldum trots: "Dit is hoe we moeten spelen"

Georginio Wijnaldum (l.) strijdt om de bal met Mousa Dembélé (r.) tijdens de wedstrijd Liverpool - Tottenham Hotspur. (11-02-2017)
Georginio Wijnaldum (l.) strijdt om de bal met Mousa Dembélé (r.) tijdens de wedstrijd Liverpool - Tottenham Hotspur. (11-02-2017)

Na een reeks van vijf duels zonder zege slaagde Liverpool er zaterdag weer eens in om een competitiewedstrijd te winnen. Met Georginio Wijnaldum in de basis speelde Liverpool een overtuigende wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, dat met een 2-0 nederlaag huiswaarts werd gestuurd.

In gesprek met het televisiekanaal van The Reds laat Wijnaldum weten dat hij trots is op de wijze waarop Liverpool voor de dag kwam op Anfield. Binnen twintig minuten spelen stond de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong door een dubbelslag van Sadio Mané. "We hebben het geweldig gedaan", begint de Nederlandse middenvelder. "We speelden met name in de eerste helft sterk en scoorden twee goede doelpunten."

Wijnaldum was met een assist op de 1-0 belangrijk voor Liverpool. "Vandaag was een goede dag. We hebben gewonnen en daar moeten we even van genieten. Daarna moet de focus echter weer op de wedstrijd tegen Leicester City liggen. Zij doen het dit seizoen niet zo goed, maar ze hebben nog altijd een sterk team. We moeten ervoor zorgen dat we weer met dezelfde intensiteit, dezelfde motivatie  en dezelfde agressie spelen als tegen Tottenham Hotspur."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner