13.02.2017 14:17

Uitgefloten Labyad gunt PSV kampioenschap

Zakaria Labyad werd zondagmiddag bij zijn terugkeer in Eindhoven uitgefloten door de supporters van PSV, maar desondanks hoopt de middenvelder van FC Utrecht dat PSV aan het einde van het seizoen de titel pakt.

In de zomer van 2012 dwong Labyad een transfer naar Sporting CP af en dat werd hem in Eindhoven niet in dank afgenomen. Labyad had dan ook verwacht dat hij zou worden uitgefloten. "Misschien stopt het als ik hier als dertiger kom, er een nieuw publiek is en de oude heren thuisblijven. Maar nu had ik het wel verwacht. Ik moet het gewoon accepteren. Het heeft geen invloed op mijn spel. In 35 minuten heb ik één pass te kort gegeven, maar bij alle andere balcontacten heb ik de bal naar de juiste kleur gespeeld."

Labyad heeft ondanks het publiek mooie herinneringen aan PSV. "De mensen die ik kende van mijn tijd bij PSV hebben me leuk ontvangen", vervolgt Labyad tegenover De Telegraaf. "Vroeger ging ik samen met Jetro Willems op de scooter naar de training. Dan lach je na de wedstrijd wel even met elkaar. Ik gun PSV ook het kampioenschap. Ik ben toch opgegroeid bij deze club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner