13.02.2017 15:17

Feyenoord legt spits Kramer boete op

Feyenoord heeft Michiel Kramer een boete opgelegd. De spits zal daarnaast deze week een individueel trainingsprogramma afwerken. Volgende week maandag is Kramer weer welkom bij Feyenoord.

Kramer heeft een boete gekregen van Feyenoord omdat hij zaterdagavond besloot om een training van de Rotterdammers over te slaan. Een deel van de spelersgroep werkte zaterdagavond, na de competitiewedstrijd tegen FC Groningen (2-0 overwinning) een training af in aanloop naar het competitieduel van Jong Feyenoord met Jong sc Heerenveen van maandagavond. Doordat de training op zaterdagavond plaatsvond had de gehele selectie zondag een vrije dag.

Kramer, die dit seizoen twee keer wist te scoren in tien competitiewedstrijden namens de Rotterdammers, heeft de opgelegde sanctie geaccepteerd. Aankomende zondag zit de boomlange spits vanwege de sanctie niet bij de wedstrijdselectie. De Rotterdammers gaan dan op bezoek bij de oude club van Kramer, ADO Den Haag. De hoogte van de boete heeft Feyenoord niet bekendgemaakt. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner