14.02.2017 09:00

Guardiola geeft hoop op kampioenschap op

Pep Guardiola heeft weinig vertrouwen in een kampioenschap met Manchester City. De manager van The Citizens is van mening dat de voorsprong van koploper Chelsea te groot is.

Chelsea heeft momenteel een voorsprong van acht punten op nummer twee Manchester City. "De kloof met koploper Chelsea is te groot", zei Guardiola tijdens de persconferentie na afloop van het competitieduel met AFC Bournemouth (2-0 winst). "Chelsea heeft zondag weliswaar gelijkgespeeld tegen Burnley, maar de ploeg speelt zeer solide. Het is moeilijk om tegen hen kansen te creëren."

"Zij moeten drie keer verliezen, want het doelsaldo is ook in het voordeel van Chelsea", vervolgt de Spanjaard zijn verhaal. "En dan moeten wij alles zien te winnen. Je weet hoe moeilijk het is om alles te winnen in de Premier League. Het is belangrijker voor ons om ons te blijven concentreren op ons spel en om onze prestaties te verbeteren. We staan nu tweede, daar zijn we heel blij mee. Het wordt een zware strijd om kwalificatie voor de Champions League."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner