14.02.2017 09:31

Vermeer laat goede indruk achter bij beloften

Kenneth Vermeer (r.) traint bij Feyenoord (08-02-2017).
Kenneth Vermeer (r.) traint bij Feyenoord (08-02-2017).

Kenneth Vermeer heeft maandagavond een sterke indruk achtergelaten bij Jong Feyenoord. Het tweede elftal van de Rotterdammers won met 2-1 van Jong sc Heerenveen en Vermeer stond negentig minuten onder de lat.

"Kenneth heeft een uitstekende indruk achtergelaten", aldus Roy Makaay, trainer van Jong Feyenoord, op de clubsite van de Rotterdammers. Het was voor Vermeer de tweede keer dat hij bij een wedstrijd van Jong Feyenoord onder de lat stond. Twee weken geleden keepte hij namelijk tegen Jong SC Cambuur. "Hij gaf goed leiding aan de achterhoede en maakte in de tweede helft een aantal afstandsschoten onschadelijk."

Jong Feyenoord kwam tegen Jong sc Heerenveen al vroeg op achterstand, maar doelpunten van Marko Vejinović en Bilal Başaçıkoğlu zorgden voor een ommekeer. We hebben verdiend gewonnen", vervolgt Makaay zijn verhaal. De trainer zag overigens Simon Gustafson rood pakken wegens natrappen. "Ook met tien man hebben de jongens het vanavond prima gedaan. Complimenten voor de teamprestatie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner