14.02.2017 10:02

Van Hanegem zou Vilhena passeren tegen ADO

Juninho Bacuna (l.) en Tonny Vilhena (r.) gaan samen naar de grond in het duel Feyenoord - FC Groningen. (11-02-2017)
Juninho Bacuna (l.) en Tonny Vilhena (r.) gaan samen naar de grond in het duel Feyenoord - FC Groningen. (11-02-2017)

Als het aan Willem van Hanegem ligt, dan speelt Tonny Vilhena aankomend weekend niet bij Feyenoord. De middenvelder staat op scherp en Van Hanegem wil voorkomen dat hij de competitiewedstrijd tegen PSV moet missen. Vilhena staat met vier gele kaarten namelijk op scherp.

Aankomend weekend gaat Feyenoord op bezoek bij ADO Den Haag. "Dan kun je wel zeggen 'een speler moet maar zorgen dat hij geen gele kaart krijgt', maar je kunt natuurlijk ook geel krijgen zonder dat je daar iets aan kunt doen", aldus Van Hanegem tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik zou het risico echt niet nemen, tegen PSV kun je definitief afstand nemen van één concurrent voor de landstitel."

De Kromme zou tegen ADO Den Haag kiezen voor Dirk Kuyt, die afgelopen weekend werd gepasseerd. "Hij heeft het recht om chagrijnig te zijn als hij niet wordt opgesteld. Maar Feyenoord staat er eindelijk echt goed voor. Iedereen onderkent toch dat Kuyt daar een belangrijke rol in heeft gespeeld? Dan zorg je er toch voor dat dit voor de buitenwereld nooit ook maar een seconde een item kan worden?"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner