15.02.2017 14:32

Afellay: "Ik focus me volledig op mijn werk"

Ibrahim Afellay gaat achter de bal aan tijdens het competitieduel Stoke City - Crystal Palace (11-02-2017).
Ibrahim Afellay gaat achter de bal aan tijdens het competitieduel Stoke City - Crystal Palace (11-02-2017).

Ibrahim Afellay heeft een aflopende verbintenis bij Stoke City, maar de aanvallende middenvelder is nog niet bezig met zijn toekomst. Afellay focust zich momenteel alleen op zijn prestaties bij The Potters.

"Ik heb nog geen nieuws voor jullie", zegt de oud-speler van onder meer PSV en FC Barcelona tegenover Sky Sports. "Voor zulke vragen moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Ik focus me volledig op mijn werk op het veld en probeer elke dag het maximale eruit te halen."

Een langer verblijf in Stoke-on-Trent ziet Afellay wel zitten. "Of ik wil blijven? Het is een mooie club natuurlijk, maar verder kan ik niets zeggen. Ik concentreer mij alleen op het voetbal." Afellay keerde aan het einde van het kalenderjaar 2016 terug na een lang blessureleed. Inmiddels heeft de middenvelder annex vleugelaanvaller dit seizoen acht wedstrijden in de Premier League gespeeld. Drie keer mocht Afellay van Stoke City-trainer Mark Hughes in de basis beginnen, maar scoren deed de middenvelder dit seizoen nog niet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner