15.02.2017 15:16

Eric Dier waarschuwt ploeggenoot Dele Alli

Eric Dier heeft zijn ploeggenoot Dele Alli gewaarschuwd om niet te snel bij Tottenham Hotspur te vertrekken. De twintigjarige middenvelder is één van de sterkhouders bij The Spurs, maar Dier denkt niet dat zijn ploeg al toe is aan een nieuwe stap.

Dele is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Tottenham Hotspur. "Hij is nog steeds een jonge jongen, ik denk dat mensen dat moeten onthouden", aldus de 23-jarige Dier tegenover Sky Sports. "Hij zit bij ons goed op zijn plek. Hij krijgt veel steun van de ploeg en de manager heeft vertrouwen in hem."

Dier is bang dat als Dele naar een topclub vertrekt hij in de vergetelheid raakt. "Als je op jonge leeftijd naar een nieuwe club vertrekt, dan vergt dat aanpassingsvermogen. Bij een absolute topclub telt leeftijd niet, dus dan is het moeilijk om je plaats te veroveren. Ik denk dat Tottenham Hotspur de perfecte club voor hem is en ik hoop dat hij nog lang voor ons zal spelen."

De middenvelder, die dit seizoen met Dele op zijn rug speelt in plaats van Alli omdat hij geen contact meer heeft met zijn moeder, heeft bij The Spurs nog een contract tot medio 2022.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner