16.02.2017 12:21

Antonio niet bezig met contractverlenging

Michail Antonio bekijkt zijn mogelijkheden tijdens het competitieduel West Ham United - West Bromwich Albion (11-02-2017).
Michail Antonio bekijkt zijn mogelijkheden tijdens het competitieduel West Ham United - West Bromwich Albion (11-02-2017).

West Ham United-trainer Slaven Bilić zei vorige maand dat hij hoopte dat Michail Antonio snel een nieuw contract zou tekenen bij The Hammers, maar vooralsnog moet de sterkhouder van West Ham United het doen met zijn huidige verbintenis.

Antonio, die inzetbaar is als vleugelaanvaller, rechtsback en spits, heeft een sterke indruk achtergelaten op Bilić. "Het is een beslissing van de club, maar ik hoop dat ze hem snel een nieuw contract voorschotelen", zei de Kroatische coach onlangs. "Zijn mentaliteit is geweldig. Hij werkt keihard en legt ontzettend veel energie in de wedstrijden."

De speler in kwestie heeft geen contact met de club gehad. "Op dit moment ben ik niet met de club in gesprek over contractverlenging", vertelt Antonio aan Sky Sports. "We moeten afwachten. Momenteel maak ik me daar ook helemaal niet druk om. Ik wil gewoon voetballen en dan zien we uiteindelijk wel wat er gaat gebeuren", aldus Antonio, die geen duidelijk antwoord gaf op de vraag of hij wil bijtekenen bij West Ham United. "We gaan het zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner