16.02.2017 17:51

Van den Brom wijzigt elftal op twee posities

AZ Alkmaar-trainer John van den Brom heeft in vergelijking tot het competitieduel met sc Heerenveen (2-1 overwinning) twee wijzigingen aan zijn elftal aangebracht. Ook zijn collega Bruno Génésio, trainer van Olympique Lyon, heeft zijn elftal aangepast.

Mattias Johansson en Pantelis Hatzidiakos hadden afgelopen weekend nog een basisplaats, maar de Zweedse rechtsback is geschorst en mag daarom niet spelen. Derrick Luckassen neemt zijn plaats als rechtsback in. Ook Hatzidiakos begint donderdagavond niet in de basis. De Nederlandse Griek ziet daarentegen wel op de bank. Stijn Wuytens neemt zijn plaats in het elftal in.

Génésio heeft zijn ploeg op vier posities aangepast. Mapou Yanga-Mbiwa, Jérémy Morel, Rachid Ghezzal en Maxwel Cornet kregen tegen EA Guingamp (2-1 nederlaag) vanaf de eerste minuut het vertrouwen, maar het viertal begint in Alkmaar op de bank. Emanuel Mammana en Maciej Rybus vervangen Yanga-Mbiwa en Morel achterin. Corentin Tolisso en Sergi Darder spelen tegen AZ op het middenveld.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner