16.02.2017 19:10

Vertrouwen bij Anastasiou: "Voetbal verbetert"

Yannis Anastasiou is het tijdens de wedstrijd FC Twente - Roda JC niet eens met een beslissing van de scheidsrechter. (28-10-2016)
Yannis Anastasiou is het tijdens de wedstrijd FC Twente - Roda JC niet eens met een beslissing van de scheidsrechter. (28-10-2016)

Voor de degradatiekraker tussen Roda JC en Go Ahead Eagles heeft Yannis Anastasiou, trainer van de Limburgers, zijn vertrouwen uitgesproken in zijn spelers. De Griek ziet dat het spel van zijn ploeg beter wordt.

"Ik zie de laatste weken duidelijk vooruitgang. We zitten in een goede fase, het voetbal verbetert en ons rendement wordt hoger. Dat geeft vertrouwen en biedt perspectief voor de toekomst. Nu is het zaak om die progressie door te zetten. Hopelijk kunnen we vrijdag daarin een volgende stap zetten door onszelf met een overwinning te belonen", stelt Anastasiou op de clubwebsite van Roda JC, dat zeventiende staat in de Eredivisie.

Go Ahead Eagles boekte vorige week een belangrijke overwinning op ADO Den Haag, de ploeg staat daardoor boven de degradatiestreek. "Inmiddels staat er een prima team met ervaren spelers als Theo Zwarthoed, Sander Fischer en Sander Duits. Die routine wordt op het middenveld met jeugdig talent aangevuld", doelt de trainer op Daniel Crowley en Pedro Chirivella. Roda JC en Go Ahead Eagles staan vrijdagavond in Kerkrade tegenover elkaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner