17.02.2017 15:30

Cocu herhaalt: "Niet met Feyenoord bezig zijn"

Phillip Cocu legt met veel plezier iets uit tijdens een training van PSV. (10-02-2017)
Phillip Cocu legt met veel plezier iets uit tijdens een training van PSV. (10-02-2017)

Phillip Cocu sluit zich aan bij de woorden van Siem de Jong, die in aanloop naar het duel met NEC liet weten dat men zich nog niet moet bezighouden met de topwedstrijd die volgende week op het programma staat. PSV neemt het dan op tegen Feyenoord; een wedstrijd die bepalend kan zijn in de titelstrijd.

De focus ligt dit weekend op NEC, dat sportieve wraak zal willen nemen na de 0-4 nederlaag eerder dit seizoen. "We kunnen ons niet veroorloven zaterdag ook maar één procent met Feyenoord bezig te zijn. Pas als we de wedstrijd tegen NEC goed afsluiten, mogen we ons op Feyenoord focussen", aldus Cocu op de persconferentie van vrijdag. "We moeten voorkomen al met Feyenoord bezig te zijn. Dat kunnen we ons simpelweg niet veroorloven. Als we tegen NEC geen resultaat halen, reizen we in een heel ander gevoel naar Rotterdam."

Cocu merkt dat het gevoel bij PSV na de winterstop anders is dan in de eerste seizoenshelft. "In de winterstop hebben we iets achter ons gelaten. Een gevoel dat door de mindere resultaten in de groep was geslopen. Door de goede resultaten is er meer frisheid, maken we meer goals en daardoor groeit het vertrouwen bij de spelers."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner