17.02.2017 20:37

Vierde official onwel, duel Jupiler League later

De Jupiler League-wedstrijd tussen Achilles'29 en Jong Ajax is vrijdagavond een half uur later dan gepland begonnen. Vierde official Nick werd voor de wedstrijd onwel, waarna een ambulance naar het sportcomplex van Achilles'29 moest komen. Inmiddels maakt Smit het weer goed, maar hij zal niet de vierde official zijn tijdens het duel in speelronde 26.

Smit, die na het incident met zijn familie huiswaarts keerde, is een beginnend scheidsrechter, die dit seizoen bij tien wedstrijden de fluit hanteerde. In de KNVB beker, de Tweede Divisie en de Derde Divisie Zaterdag was hij actief als arbiter, hij floot nog geen profclubs. In het bekertoernooi was hij actief als scheidsrechter bij wedstrijden tussen amateurclubs, in de eerste en tweede voorronde.

Achilles'29 - Jong Ajax is een wedstrijd tussen de nummers twintig en twee van de Jupiler League. De thuisploeg is de laatste weken bezig aan een flinke inhaalslag, maar heeft nog een lange weg te gaan om degradatie te ontlopen. Jong Ajax is bezig aan een erg sterk seizoen, kan voor de eerste periodetitel gaan sinds de ploeg actief is in de Jupiler League en legt als ploeg druk op koploper VVV-Venlo. Promoveren mogen de Amsterdammers echter niet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner