18.02.2017 19:06

Galatasaray wint niet onder nieuwe trainer

Igor Tudor heeft in zijn eerste wedstrijd als nieuwe hoofdtrainer niet gewonnen met Galatasaray. De Kroaat werd aangesteld na het ontslag van Jan Olde Riekerink, maar tegen Çaykur Rizespor bleef de ploeg uit de hoofdstad steken op 1-1.

Lukas Podolski zette met zijn veertiende doelpunt van het seizoen, in het Turkse bekertoernooi maakte de Duitser er maar liefst tien, de 1-0 op het scorebord, na ruim twintig minuten spelen maakte hij het met een schuiver af. Lang hield Galatasaray, met Nigel de Jong en Garry Rodrigues de volle negentig minuten in het veld, stand. Een kwartier voor tijd ging het alsnog mis, Özgür Çek scoorde: 1-1.

Beşiktaş kan spekkoper zijn in speelronde 21 van de SüperLig, aangezien nummer twee Medipol Başakşehir F.K ook niet verder kwam dan een gelijkspel. Hierdoor kan de koploper zondag uitlopen in de Turkse competitie, dan moet het wel zien te winnen van Akhisar Belediyespor. In dat geval komt de ploeg op vier punten van Medipol Başakşehir.