19.02.2017 12:03

Mourinho verwacht knotsgekke transfermarkt

José Mourinho tijdens een trainingssessie van Manchester United. (15-02-2017)
José Mourinho tijdens een trainingssessie van Manchester United. (15-02-2017)

Manchester United haalde afgelopen zomer voor 105 miljoen euro Paul Pogba weg bij Juventus. Volgens manager José Mourinho was dat bedrag gerechtvaardigd. De Portugees denkt dat de transfersommen alleen maar gekker gaan worden.

Mourinho denkt dat de betaalde transfersom van Pogba binnenkort als goedkoop zal worden ervaren. De oefenmeester spreekt de verwachting uit dat spelers aankomende zomer nog veel duurder zijn. "Ik ben er vrij zeker van dat spelers die net zo goed zijn evenveel zullen kosten of zelfs meer", begint hij in The Guardian. "Ik kan niet wachten tot Paul niet meer geconfronteerd zal worden met zijn transfersom. Dan zal hij zich gaan realiseren dat hij eigenlijk goedkoop was."

"Een paar jaar geleden had je voor dertig miljoen euro een geweldige speler. Nu heb je daar niet eens een voetballer meer voor", vervolgt de manager van Manchester United. Volgens Mourinho gaat Pogba de komende tijd nog veel laten zien in dienst van de Engelse topclub. "Paul gaat komende zomer zijn status als duurste voetballer ooit verliezen en dat is goed voor hem. Hij is nog erg jong en hij kan een fantastische speler worden."

Pogba tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2021 bij Manchester United, de club waar hij tussen 2009 en 2011 ook al speelde. Dit seizoen speelde de Franse middenvelder 24 competitiewedstrijden in de Premier League en daarin kwam hij viermaal tot scoren. Daarnaast was de 23-jarige Pogba ook eenmaal trefzeker in de League Cup en twee keer in de groepsfase van de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner