19.02.2017 13:47

Bacuna in de basis tegen Sparta Rotterdam

Ondanks dat Juninho Bacuna vorig speelweekend een rode kaart ontving, staat hij zondagmiddag tegen Sparta Rotterdam gewoon in de basis. De tuchtcommissie van de KNVB seponeerde de rode kaart van de speler van FC Groningen.

Bacuna speelt, net als negen andere spelers van FC Groningen die hun basisplek behouden na de 2-0 nederlaag tegen Feyenoord. Trainer Ernest Faber heeft verdediger Samir Memišević naar de kant gehaald. Voor hem in de plaats speelt aanvaller Oussama Idrissi. Daarmee stapt Faber van de 5-3-2 formatie af en speelt hij weer als vanouds 4-4-2.

Sparta-trainer Alex Pastoor heeft eveneens wissels doorgevoerd aan de basisopstelling. De tegen Ajax tegenvallende Denzel Dumfries wordt gepasseerd door Pastoor. Voor hem in de plaats speelt Bart Vriends. Vriends zal centraal achterin een verdedigingsblok vormen met Michel Breuer. De backs heten zondagmiddag Sherel Floranus en Rick van Drongelen.

Daarnaast zijn Ryan Sanusi en Zakaria el Azzouzi niet meer terug te vinden in de basisopstelling van de Spartanen. Sanusi ziet zijn plek ingenomen worden door Paco van Moorsel. Martin Pušić vervangt El Azzouzi in de aanval.

Het duel tussen Sparta Rotterdam en FC Groningen is vanaf 14.30 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner