19.02.2017 15:52

Basisklant Kuyt vervangt gespaarde Vilhena

Koploper Feyenoord gaat zondagmiddag op bezoek bij rode lantaarndrager ADO Den Haag. Tonny Vilhena zal in het Kyocera Stadion de bank warm houden. De middenvelder staat namelijk op scherp en wordt gespaard met het oog op de topper van volgende week tegen PSV. Dirk Kuyt keert zodoende terug in de basis.

Verder kiest coach Giovanni van Bronckhorst voor Miquel Nelom in plaats van Terence Kongolo. Bij de overige negen spelers zien we geen verrassingen. Nicolai Jørgensen gaat starten in de basis ondanks een griepje afgelopen week. De Deense topscorer is hersteld en trainde alweer met de groep mee. Op de Rotterdamse bank zit naast Vilhena ook Dylan Vente. De pas zeventienjarige aanvaller maakt zijn debuut in de selectie.

Thuisploeg ADO Den Haag heeft veel wijzigingen in petto. De geschorste doelman Ernestas Šetkus wordt vervangen door Robert Zwinkels. Verder keert Aaron Meijers terug na een lange blessure. Dit gaat ten koste van Thomas Meißner. Ook geeft coach Alfons Groenendijk de voorkeur aan Danny Bakker en Donny Gorter in plaats van Tom Trybull en Randy Wolters.

De wedstrijd is vanaf 16.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner