20.02.2017 11:25

Van Ginkel: "Ik hoop dat ze dan gaan shaken"

PSV-middenvelder Marco van Ginkel kapt en draait weg van zijn tegenstander, sc Heerenveen-aanvaller Arber Zeneli. (22-01-2017)
PSV-middenvelder Marco van Ginkel kapt en draait weg van zijn tegenstander, sc Heerenveen-aanvaller Arber Zeneli. (22-01-2017)

PSV gaat zondag op bezoek bij Feyenoord. De Eindhovenaren willen de druk op Feyenoord vergroten. Marco van Ginkel heeft zin in de topper: "Als wij daar weten te winnen, dan hoop ik dat ze een beetje gaan shaken."

"Zoiets probeer je wel te creëren", laat de Chelsea-huurling weten in gesprek met De Telegraaf. De Rotterdammers spelen in de eigen Kuip. Dat kan een factor spelen weet Van Ginkel: "Je weet dat het een heksenketel gaat zijn, maar ik vind het wel prima als er een beetje haat en nijd is. En natuurlijk moeten we winnen, maar ik vind die druk juist lekker. Dat is gewoon top."

De achterstand op koploper Feyenoord is momenteel acht punten. De club uit Eindhoven moet winnen om de hoop op een kampioenschap in leven te houden. "Dit wordt een heel belangrijke pot, omdat ze zo ver voorstaan. Het gaat er al weken over. We wisten dat we tot deze wedstrijd alles moesten winnen en nu moeten we het gewoon laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner