22.02.2017 14:16

Koeman lovend over degelijk Feyenoord

Ronald Koeman is inmiddels trainer van Everton, maar de coach volgt zijn oude club Feyenoord nog altijd op de voet. De manager van The Toffees ziet dat Feyenoord dit seizoen lang niet altijd goed voetbalt, maar vaak toch drie punten weet te pakken.

Koeman zag dat de Rotterdammers het moeilijk hadden tegen onder meer Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag. "Ik zie Feyenoord vaak spelen en als ze zelf niet in goeden doen zijn, winnen ze nog zonder een goal tegen te krijgen. Zo ging het bij Roda JC-uit, bij ADO Den Haag… Tot een paar jaar geleden verloor je als topclub zo'n wedstrijd of werd het gelijk, nu win je 'm gewoon", aldus Koeman.

De coach mengt zich ook in de discussie rondom Dirk Kuyt. "Dirk Kuyt kan negen van tien wedstrijden in de Eredivisie zo zonder problemen op 10 spelen. Alleen: een trainer moet wel altijd kiezen wat voor het elftal het beste is. Als dat dan toch ten koste gaat van Kuyt, is dat maar zo. Het is niet leuk, maar het hoort wel bij je vak", besluit de coach tegenover Voetbal International.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner