22.02.2017 16:06

ADO start tegen FC Twente ook met Zwinkels

ADO Den Haag-doelman Robert Zwinkels krijgt speeltijd tijdens het competitieduel Feyenoord (19-02-2017).
ADO Den Haag-doelman Robert Zwinkels krijgt speeltijd tijdens het competitieduel Feyenoord (19-02-2017).

Ernestas Šetkus is zijn basisplaats bij ADO Den Haag voorlopig kwijt. De Litouwse sluitpost moest vanwege een schorsing de competitiewedstrijd tegen Feyenoord (1-0 nederlaag) missen, maar zal ook aankomend weekend niet keepen.

Robert Zwinkels stond tegen Feyenoord onder de lat en ook aankomend weekend, als ADO Den Haag in eigen huis speelt tegen FC Twente, zal de 33-jarige doelman onder de lat staan. "Ik zie niet veel aanleiding om te wisselen, want we hebben het tegen Feyenoord als ploeg goed gedaan", vertelt ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk.

"En daar hoorde Zwinkels ook bij", vervolgt de coach van de Hagenaars in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij is uitstekend in de coaching en brengt rust in de laatste lijn. Daar heeft de ploeg behoefte aan." Zwinkels staat al sinds 2005 onder contract bij ADO Den Haag, maar alleen tijdens het seizoen 2008/2009 kon hij rekenen op veel speeltijd. Destijds kwam Zwinkels tot 26 competitiewedstrijden. Vorig jaar speelde Zwinkels één wedstrijd in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner