23.02.2017 16:59

Marcelo kritisch: "Dit mag niet meer gebeuren"

Met een nederlaag op bezoek bij Valencia gaf Real Madrid concurrent FC Barcelona weer hoop in de Primera División. Marcelo beseft dat de voorsprong op de Catalanen er nog is, maar stelt dat zijn ploeg geen misstappen meer mag maken.

De inhaalwedstrijd in Valencia ging met 1-2 verloren voor de Madrilenen, waardoor de ploeg in plaats van zeven punten, maar op een voorsprong van vier punten kan komen van de concurrentie als de inhaalwedstrijden gespeeld zijn. "Er zijn geen excuses voor te vinden, we kregen twee simpele doelpunten tegen, probeerden terug te komen in de wedstrijd, maar uiteindelijk waren we er te laat voor."

"We moeten leren van onze fouten. We zijn nog steeds de koploper in Spanje, maar spelen zoals tegen Valencia kan echt niet meer." Real Madrid speelt op een nader te bepalen datum een inhaalwedstrijd tegen Celta de Vigo. Als dat duel wordt gewonnen, staat de ploeg vier punten boven FC Barcelona, de nummer twee in de competitie. Real Madrid werd in 2012 voor het laatst landskampioen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner