25.02.2017 19:16

Van der Gaag wijzigt elftal op drie posities

Na de zeperd van vorige week tegen Heracles Almelo (4-0 verlies) heeft trainer Mitchell van der Gaag zijn elftal op drie posities gewijzigd. Eén wijziging is noodgedwongen, aangezien aanvoerder Jurgen Mattheij geschorst is.

Tegen Heracles kreeg Mattheij na ruim een half uur spelen zijn tweede gele kaart en moest vertrekken. Zijn vervanger is Milan Massop. Terell Ondaan en Stanley Elbers, basisspelers tegen Heracles Almelo, mogen tegen Willem II een plek op de bank zoeken. Het tweetal is gepasseerd. Kevin Vermeulen en Fredy zijn de vervangers. Voor de rest de vertrouwde namen bij Excelsior. Met onder de lat Warner Hahn. De achterhoede wordt gevormd door Khalid Karami, Massop, Jordy de Wijs en Bas Kuipers. Vermeulen, Luigi Bruins en Ryan Koolwijk zijn de middenvelders. En voorin is het aan Nigel Hasselbaink, Fredy en Hicham Faik om voor de doelpunten te zorgen. Met deze elf gaat Excelsior op jacht naar de eerste overwinning sinds november 2016.

Ook bij Willem II zijn er wijzigingen in de basisopstelling. Trainer Erwin van de Looi moet Obbi Oularé missen door een hamstringblessure. En ook de zieke Elmo Lieftink is er niet bij tegen de Kralingers. Funso Ojo staat weer in de basis na een slepende heupblessure. En ook is er tegen Excelsior een basisplaats voor de doelpuntenmaker van vorige week tegen AZ, Erik Falkenburg.

De aftrap is kwart voor acht in Rotterdam. De wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner