25.02.2017 20:04

Ødegaard en Bijker terug in basis Heerenveen

C Heerenveen start zaterdagavond met twee wijzigingen aan het duel met Roda JC. Martin Ødegaard en Lucas Bijker staan aan de aftrap bij de in slechte vorm verkerende Friezen.

De aanpassingen die Jurgen Streppel heeft gedaan zijn resultaat van een beginnende schorsing en een eindigende schorsing. Ødegaard begint weer in de basis omdat Pelle van Amersfoort vorige week zijn vijfde gele kaart pakte tegen FC Twente. Bijkers schorsing loopt juist af, waardoor hij gelegenheidslinksback Younes Namli weer aflost. Streppel laat de rest van zijn elftal hetzelfde, ondanks de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken.

Roda-trainer Yannis Anastasiou heeft eveneens twee aanpassingen bij elkaar gepuzzeld. De Griekse coach mist voor dit duel de geblesseerde Martin Milec en Abdul Ajagun. Hun vervangers zijn Daryl Werker en Ognjen Gnjatić. Daardoor schuift Frederic Ananou waarschijnlijk naar rechtsback. Met Gnjatić bouwt Anastasiou iets meer zekerheid in. Samen met Mohamed el Makrini vormt hij het defensieve blok op het middenveld.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner