26.02.2017 11:50

Veerman: "Gehoord dat ze optie niet lichten"

Henk Veerman treurt om een gemiste kans in de thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen AZ. (12-02-2017)
Henk Veerman treurt om een gemiste kans in de thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen AZ. (12-02-2017)

Henk Veerman weet nog niet bij welke club zijn sportieve toekomst ligt. De spits van sc Heerenveen is in het bezit van een aflopend contract en denkt dat de Friese club de optie in zijn verbintenis niet wil gaan lichten.

Veerman werd zaterdag, na afloop van het duel tussen sc Heerenveen en Roda JC, gevraagd naar zijn toekomstplannen. "Heerenveen heeft nog een optie, maar ik heb gehoord dat ze die niet gaan lichten. Totdat ik dat officieel gehoord heb, is het voor mij nog afwachten", aldus de aanvaller in gesprek met de NOS. Veerman wil een nieuw contract nog niet uitsluiten. "Het kan zijn dat ik vertrek of dat ze een nieuwe aanbieding doen. Misschien dat ze daar nog mee komen."

De 26-jarige spits moet het dit seizoen doen met een rol als tweede man achter Reza Ghoochannejhad. Afgelopen transferperiode toonde onder andere FC Utrecht interesse in Veerman. "Of een overstap naar Utrecht een mogelijkheid is? Misschien wel, maar ik kan wel meer clubs opnoemen. Of ik nou naar Utrecht of naar een andere club ga: ik wil gewoon spelen. Dat is wat ik hoop", besluit de boomlange spits, die tegen Roda JC eenmaal scoorde.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner