26.02.2017 15:14

Kane maakt honderdste goal in carrière

Harry Kane heeft zondagmiddag zijn honderdste doelpunt gemaakt in zijn carrière. Voor aanvang van het duel met Stoke City van zondagmiddag, stond de teller op 99. Kane had slechts veertien minuten nodig om zijn honderdste te maken. In de 32ste minuut maakte Kane ook de 2-0 en vijf minuten later had de Engelsman een hattrick gemaakt.

Harry Kane scoorde op 22 januari 2011 zijn allereerste treffers als profvoetballer. Toentertijd speelde de jonge aanvaller bij Leyton Orient in League One en was verantwoordelijk voor de 2-0 tegen Sheffield Wednesday. In dat seizoen zou Kane in achttien wedstrijden tot vijf doelpunten komen. Zijn beste seizoen was vorig jaar. In 38 Premier League wedstrijden kwam de international tot 25 doelpunten.

Zondagmiddag tegen Stoke maakte Kane zijn vijftiende, zestiende en zeventiende treffer van de competitie. In de Champions League maakte hij er twee en in de FA Cup maakte hij ook al eerder een hattrick.