26.02.2017 22:32

Tottenham joeg op revanche na uitschakeling

In de thuiswedstrijd tegen Stoke City probeerde Tottenham Hotspur de vervelende nasmaak van de Europa League-uitschakeling door AA Gent weg te spoelen. Dat deden The Spurs met succes (4-0), met na afloop alom lachende gezichten in Londen.

Nog voor rust stond de eindstand op het scorebord: 4-0, mede dankzij een hattrick van Harry Kane. Manager Mauricio Pochettino was dolblij met zijn ploeg, en in het bijzonder met de Engelse spits. "Het was een fantastische wedstrijd. Ik ben heel blij met de inzet na donderdag. We waren allemaal teleurgesteld na Wembley en dit was een belangrijk antwoord. We zijn daarom allemaal heel trots."

"De hattrick van Harry is geen verrassing voor me. Of hij nou scoort of niet, hij is altijd één van de beste spelers. Het is geweldig om hem in het team te hebben", aldus Pochettino op de clubsite. Kane maakte zijn tweede hattrick van het seizoen, waardoor de teller al op zeventien competitiedoelpunten staat en hij topscorer van de Premier League is.

Kane sluit zich aan bij zijn trainer en erkent het belang van de revanche. "We waren heel teleurgesteld na donderdag en vandaag wilden we meteen goed beginnen. De eerste helft was heel goed, waarna we controleerden in de tweede helft."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner