27.02.2017 13:46

Brands: "We verliezen terecht van Feyenoord"

Toon Gerbrands (r.) maakt een praatje met Marcel Brands (l.) tijdens de wedstrijd PSV - AZ. (14-08-2016)
Toon Gerbrands (r.) maakt een praatje met Marcel Brands (l.) tijdens de wedstrijd PSV - AZ. (14-08-2016)

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, zag zijn ploeg zondagmiddag terecht verliezen van Feyenoord (2-1). De technisch directeur van de Eindhovenaren voelt zich verantwoordelijk voor de nederlaag.

"We verliezen terecht van Feyenoord. Ik voel me daar ook verantwoordelijk voor. Blijkbaar hebben we een selectie die niet meer hongerig genoeg is om een derde titel te winnen. Het zou niet zo mogen zijn dat de verzadiging toeslaat, helemaal als je weet wat een kampioenschap kan losmaken. Feyenoord was wel bereid om tot de bodem te gaan. Wij kwamen daarin een stuk minder voor de dag."

Brands is het niet eens met de kritiek dat hij meer had moeten doorselecteren. "Je kan spelers niet zomaar wegsturen", vervolgt Brands tegenover de NOS. "Als we nu bovenaan hadden gestaan, zegt iedereen dat we heel knap de selectie bij elkaar hadden gehouden", aldus de technisch directeur, die zich nog niet richt op volgend seizoen. "Het is nog koffiedik kijken. Ik denk dat er nog een belangrijk doel is: vol voor de tweede plaats gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner