28.02.2017 16:17

Room komt training goed door en lijkt hersteld

Vitesse-doelman valt tijdens het uitduel met Go Ahead Eagles na zeventig minuten spelen geblesseerd uit. (26-02-2017)
Vitesse-doelman valt tijdens het uitduel met Go Ahead Eagles na zeventig minuten spelen geblesseerd uit. (26-02-2017)

Het lijkt erop dat Vitesse in de halve finale van de KNVB beker gewoon kan beschikken over Eloy Room. De doelman viel het afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst) halverwege de tweede helft uit met een blessure, maar is waarschijnlijk woensdag inzetbaar tegen Sparta Rotterdam.

Room kwam dinsdag de training goed door, zo meldt Omroep Gelderland. "Ik moet nog even afwachten of ik een reactie krijg, maar je wilt zo'n wedstrijd natuurlijk spelen", reageert de doelman. Ook Arnold Kruiswijk en Adnane Tighadouini lijken op tijd hersteld van blessures.

Sparta Rotterdam-trainer Alex Pastoor kan eveneens beschikken over een vrijwel fitte selectie. De Rotterdammers kunnen enkel geen beroep doen op Bart Vriends, David Mendes da Silva en de langdurig geblesseerde Daniël Breedijk.

Vitesse en Sparta Rotterdam strijden woensdag op Het Kasteel om een felbegeerd ticket voor de finale van het nationale bekertoernooi. De winnaar van de halve finale neemt het in de eindstrijd op tegen de winnaar van het duel tussen AZ en SC Cambuur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner