01.03.2017 14:16

Ex-Evertonian twijfelt over terugkeer Rooney

Andy Hinchcliffe, die tussen 1990 en 1998 onder contract stond bij Everton, twijfelt of het verstandig is voor Everton en Wayne Rooney om laatstgenoemde te laten terugkeren op Goodison Park.

Everton-trainer Ronald Koeman liet onlangs weten open te staan voor de terugkeer van Rooney, maar Hinchcliffe weet niet of dat een goed idee is. "Je kan niet terugkeren naar Everton vanwege het sentiment", vertelt Hinchcliffe, die in 1995 de FA Cup wist te winnen met Everton, tegenover Premier League Daily. "Ik denk niet dat de manier van spelen onder Koeman past bij Rooney."

"Ik zeg niet dat Rooney niets te zoeken heeft bij Everton, maar ik ben van mening dat het een beetje een sentimentele transfer zou zijn", vervolgt Hinchcliffe zijn verhaal. "Ik ben ook bang dat Rooney nog maar één jaar een hoog niveau kan halen. Ik begrijp dat hij terug zou willen keren bij de club waar het voor hem allemaal begon, maar wordt Everton daar echt sterker van? Zou het een goede zet zijn voor Rooney? Ik ben er niet zeker van."

Rooney heeft bij Manchester United nog een contract tot medio 2019, maar is niet langer basisspeler bij The Red Devils.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner