01.03.2017 16:02

Het Legioen oogst lof van doelman Jones

Feyenoord-doelman Brad Jones heeft de bal tijdens het competitieduel Feyenoord - PSV (26-02-2017).
Feyenoord-doelman Brad Jones heeft de bal tijdens het competitieduel Feyenoord - PSV (26-02-2017).

Brad Jones staat inmiddels ruim een half jaar onder contract bij Feyenoord, maar de Australische doelman weet het nu zeker: de sfeer in De Kuip is onevenaarbaar. 

Ook Anfield, het stadion waar Liverpool zijn thuiswedstrijden speelt, kan volgens Jones niet tippen aan De Kuip. "Ik heb in veel stadions gespeeld en heb grote wedstrijden meegemaakt, maar de sfeer zoals die zondag in De Kuip was, heb ik nooit eerder meegemaakt. Die was beter dan ik vaak bij Liverpool op Anfield heb meegemaakt."

Maandag ging de selectie de overwinning vieren op de bowlingbaan. "We brengen al heel veel tijd met elkaar door, maar dat is altijd vrij serieus en werk gerelateerd", zei Jones tijdens een Q&A sessie op de officiële Facebookpagina van Feyenoord. "Het is goed om ook buiten het voetbal om tijd met elkaar door te brengen en lol te maken met elkaar. We zijn dit seizoen al vaker met elkaar uit eten geweest. Dat is goed voor het teamproces. We hebben oudere en jongere spelers, maar op de één of andere manier klikt het heel goed onderling."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner