01.03.2017 16:33

Fraser droomt: "Een volle Kuip is magisch"

Vitesse-trainer Henk Fraser droomt stiekem al van de bekerfinale in De Kuip. De Arnhemmers zullen woensdagavond echter eerst moeten zien af te rekenen met Sparta Rotterdam.

Fraser weet dat zijn ploeg woensdagavond alles moet geven om de finale te bereiken. "Willen we de geschiedenis in, dan moeten we op ons best zijn", vertelt de coach van Vitesse in gesprek met De Gelderlander. "Voor een plek in de finale hoef ik niemand te motiveren. Een volle Kuip is magisch. Een droom voor ons allemaal. Maar daarvoor moet wel alles wijken tegen Sparta."

Vitesse wist eerder dit seizoen in Rotterdam met 1-0 te winnen van Sparta. "In de competitie wonnen we in Rotterdam, maar we waren niet op ons best", vervolgt Fraser. "We spelen sinds de winterstop beter. Maar Sparta heeft niet voor niets de halve finale bereikt. De beker moet extra krachten naar boven halen. Zonder dat stress de overhand krijgt. In Rotterdam was de interactie met onze supporters top. En als team waren we daar een eenheid. Dat is nu allemaal ook weer nodig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner