01.03.2017 19:53

Vitesse met Kruiswijk op jacht naar de finale

Vitesse kan woensdagavond weer beschikken over Arnold Kruiswijk. Ook Adnane Tighadouini keert terug, maar hij begint op de bank. Bij Sparta staan dezelfde elf namen die afgelopen weekend ook tegen NEC speelden.

Sparta kan in de thuiswedstrijd tegen Vitesse in de halve finale van de beker niet beschikken over centrale verdediger Bart Vriends en de ervaren David Mendes da Silva. Vriends heeft last van een spierscheuring in de kuit, Mendes da Silva kampt met een bovenbeenblessure. Alex Pastoor zag zijn ploeg zaterdagavond uit bij NEC knap winnen en verandert zijn opstelling daarom dus niet. 

Bij Vitesse is alleen Maikel van der Werff niet beschikbaar vanwege een blessure. Dat betekent dat Henk Fraser op oorlogssterkte kan aantreden en dat dus ook Eloy Room onder de lat staat. Hij leek de halve finale te missen vanwege een blessure, maar is op tijd fit. Kruiswijk ontbrak afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles, maar keert tegen Sparta weer terug in de basis. Hij vervangt Kevin Diks, die op de bank begint. Ook Tighadouini, afgelopen weekend afwezig vanwege kleine pijntjes, keert terug. Hij zit op de bank. 

Volg het duel tussen Sparta Rotterdam en Vitesse hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner