02.03.2017 09:00

Afellay verlengt contract bij Stoke City

Ibrahim Afellay baalt tijdens het competitieduel Tottenham Hotspur - Stoke City (26-02-2017).
Ibrahim Afellay baalt tijdens het competitieduel Tottenham Hotspur - Stoke City (26-02-2017).

Ibrahim Afellay blijft verbonden aan Stoke City. De aanvallende middenvelder had een aflopende verbintenis bij The Potters, maar heeft nu een contract tot de zomer van 2019 getekend.

"Ik ben heel erg blij", zegt de middenvelder op de clubsite van The Potters. "Stoke City is een geweldige club. De manier waarop de supporters achter ons staan is speciaal. Zeker tijdens uitwedstrijden merk je hoe groot deze club is. De club is één warme familie. Vanaf dag één heb ik me hier thuis gevoeld. Het is een fantastische club", aldus Afellay, die lang buitenspel stond vanwege een zware knieblessure. "De blessure is verleden tijd. Ik heb laten zien dat ik back in business ben."

Afellay staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Stoke City. Tijdens zijn eerste seizoen in dienst van The Potters kwam de oud-speler van onder meer FC Barcelona en PSV tot 31 competitiewedstrijden, maar vanwege de zware knieblessure staat hij tijdens het huidige seizoen pas op negen wedstrijden in de Premier League. Afellay wist dit seizoen nog niet te scoren voor Stoke City.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner