02.03.2017 09:32

Kashia in extase: "Eindelijk kans op een titel"

Guram Kashia viert het halen van de finale met de supporters na afloop van het bekerduel Sparta Rotterdam - Vitesse (01-03-2017).
Guram Kashia viert het halen van de finale met de supporters na afloop van het bekerduel Sparta Rotterdam - Vitesse (01-03-2017).

Guram Kashia is blij dat hij eindelijk een kans maakt om een prijs te pakken met Vitesse. De Georgische verdediger won woensdagavond met 2-1 van Sparta Rotterdam, waardoor Vitesse zich wist te plaatsen voor de bekerfinale in De Kuip.

"Eíndelijk de kans op een titel, deze club heeft zo'n lange historie, maar geen hoofdprijzen", vertelt de aanvoerder van Vitesse in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben hier al zeven jaar en dit is één van de allergrootste momenten in mijn carrière. Ik ben kapot en ga herstellen van dit mooie moment. We gaan ons nu realiseren hoe groot de kans is dat wij de beker ook daadwerkelijk kunnen winnen. Ik ben Lewis Baker dankbaar. Zijn traptechniek helpt ons al het hele seizoen."

Kashia vertrok in de zomer van 2010 van Dinamo Tbilisi naar Vitesse en heeft inmiddels 238 officiële wedstrijden in het shirt van Vitesse achter zijn naam staan. De aanvoerder zal overigens niet op korte termijn vertrekken uit Arnhem, want de Georgische mandekker heeft bij Vitesse nog een contract tot medio 2020.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner