02.03.2017 11:32

Karsdorp en Elia trainen weer bij Feyenoord

Rick Karsdorp zoekt de kleedkamer op tijdens het competitieduel Feyenoord - PSV (26-02-2017).
Rick Karsdorp zoekt de kleedkamer op tijdens het competitieduel Feyenoord - PSV (26-02-2017).

Rick Karsdorp en Eljero Elia zijn donderdagochtend teruggekeerd op het trainingsveld van Feyenoord. Het tweetal viel afgelopen zondag tijdens het competitieduel met PSV (2-1 overwinning) nog geblesseerd uit.

Elia moest zich zondagmiddag al na 59 minuten laten vervangen door Bilal Başaçıkoğlu, terwijl Karsdorp tien minuten voor tijd plaats moest maken voor Bart Nieuwkoop. Het duo ontbrak woensdag op de training van de Rotterdammers, maar donderdagochtend nam zowel Karsdorp als Elia deel aan de training van Feyenoord. 

Vleugelaanvaller Elia kampt al sinds het thuisduel met NEC Nijmegen (4-0 winst) met pijntjes, destijds moest hij zich tijdens de rust laten vervangen vanwege een hamstringblessure. Desondanks lijkt het duo het competitieduel met Sparta Rotterdam te halen. Karim El Ahmadi, die tegen PSV gewoon negentig minuten op het veld stond, ontbrak woensdag ook op de training van de Rotterdammers. Maar net als Karsdorp en Elia was El Ahmadi donderdagochtend aanwezig en lijkt ook de international van Marokko inzetbaar tijdens de Rotterdamse derby.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner