03.03.2017 16:57

Klopp lacht even niet: "Ik ben geen clown"

Slechts vijf punten behaalde Liverpool de afgelopen zeven wedstrijden. Jürgen Klopp is verre van tevreden over de prestaties van de afgelopen weken, wat ook zijn humeur niet altijd ten goede komt. Klopp lacht een stuk minder dan aan het begin van het seizoen. Dat is de Engelse pers ook opgevallen.

"Ik ben geen clown, ondanks dat een aantal mensen dat wel denkt", grapt de Duitse trainer. "Ik lach niet altijd als een gek, ik ben een normaal mens. Ieder persoon wordt beïnvloed door wat hij meemaakt. Waarom zou ik dan hetzelfde humeur moeten hebben als aan het begin van het seizoen?"

Op de persconferentie van vrijdag blikt Klopp vooruit op de topper tegen Arsenal. In de eerste speelronde van het seizoen won Liverpool met 3-4 in het Emirates Stadium. "Het was een geweldige wedstrijd", herinnert Klopp zich. "Sommigen zeggen zelfs dat het leek alsof een heel seizoen in één wedstrijd werd gespeeld. We waren erg blij dat we Arsenal op hun eigen speelveld hebben verslagen."

Liverpool is inmiddels afgezakt naar de vijfde plaats, maar kan zaterdag door een overwinning weer over Arsenal heen. "We kunnen de problemen die we hebben niet negeren, maar ik ben heel optimistisch over het duel van zaterdag met Arsenal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner