04.03.2017 22:40

Barcelona boekt wederom een ruime zege

Barcelona heeft zaterdag het thuisduel met Celta de Vigo aangegrepen om nog eens goed te oefenen op het maken van doelpunten. De kampioen van Spanje liet de bezoekers volstrekt kansloos (5-0).

Barcelona heeft woensdag minimaal vier doelpunten nodig tijdens de return tegen Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. De uitwedstrijd in Parijs ging namelijk met 4-0 verloren.

Lionel Messi steekt in ieder geval goede vorm in de aanloop naar het duel met de kampioen van Frankrijk. Hij opende fraai de score en bereidde de schitterende 2-0 van Neymar voor. Messi tekende ook voor de vijfde treffer. Ivan Rakitic en Samuel Umtiti troffen eveneens doel voor de thuisploeg.

De eeuwige rivaal van Barcelona won zaterdagmiddag ook zonder de geblesseerde Cristiano Ronaldo van Eibar (4-1). Karim Benzema scoorde tweemaal en bereidde de 3-0 van James Rodriguez voor. Marco Asensio tekende voor de vierde treffer van Real, dat een punt duel minder heeft dan Barcelona maar nog wel een duel tegoed heeft.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner