05.03.2017 12:08

Feyenoord begint gewoon met Elia

Eljero Elia is er zondagmiddag gewoon bij voor Feyenoord als de ploeg op het Kasteel de stadsderby tegen Sparta Rotterdam afwerkt. Er waren twijfels over de fitheid van de buitenspeler na het treffen met PSV.

Echter is Elia gewoon inzetbaar voor Giovanni van Bronckhorst, die verder geen aanleiding ziet om zijn ploeg te wijzigen. Dat betekent dus ook dat Dirk Kuyt weer op de bank begint. Over Rick Karsdorp hingen ook vraagtekens na de kraker tegen de Eindhovenaren, maar al eerder was duidelijk dat de rechtsback gewoon speelklaar was en hij is dan ook terug te vinden op zijn vertrouwde positie. 

Bij de thuisploeg twee wijzigingen ten opzichte de verloren bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag. Matthias Pogba begint in de punt van de aanval, terwijl buitenspeler Craig Goodwin ook zijn plek weer terug heeft. Dit gaat ten koste van Martin Pušić en Iván Calero Ruiz. 

De laatste drie keer dat Feyenoord op het Kasteel aantrad. Het is dus geen succesvol jachtterrein voor de koploper van de Eredivisie, die vandaag toch de simpele opdracht heeft om de zegereeks uit te breiden naar elf wedstrijden. De wedstrijd begint over een klein halfuur en is LIVE te volgen. 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner