06.03.2017 15:25

Wenger ontkent slechte houding van Sánchez

Een akkefietje tussen Alexis Sánchez en diverse collega's is niet de reden dat de Chileen tegen Liverpool op de bank begon. Arsène Wenger besloot geen beroep te doen op de Chileen, waarna het speculeren in de Engelse media begon.

Volgens de BBC zou Sánchez boos vertrokken zijn voor het einde van een training, waarna er een woordenwisseling ontstond met collega-voetballers in de kleedkamer. Op de persconferentie voor het Champions League-duel met Bayern München ontkent Wenger dit verhaal echter.

"Er is niets gebeurd, helemaal niets", quote Voetbal International de Fransman. "Na de wedstrijd tegen Liverpool heb ik al uitgelegd dat de reden was dat ik directer wilde spelen. Verder kan ik niet klagen over zijn houding. Hij is een betrokken speler, soms weliswaar met excessief gedrag. Dat is alleen niet nieuw, zo was het in het verleden ook bij andere ploegen."

Sánchez kwam na de rust in het veld en zorgde meteen voor een opleving bij Arsenal. Hij zorgde met een assist voor de aansluitingstreffer, maar de Gunners gingen alsnog met 1-3 onderuit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner