08.03.2017 16:02

Griezmann beboet voor felicitatie aan vriendin

De Spaanse voetbalbond heeft Antoine Griezmann een boete gegeven van drieduizend euro. Dit naar aanleiding van het tonen van een tekst tijdens de gewonnen thuiswedstrijd (3-0) tegen Valencia CF.

Na het maken van zijn eerste treffer trok Griezmann zijn shirt omhoog. Daaronder droeg hij een geschreven shirt met een speciale tekst voor zijn vriendin. Met de tekst 'feliz cumple gordita' feliciteerde de Fransman zijn geliefde Erika Choperena met haar verjaardag. Hiervoor kreeg hij geen gele kaart van scheidsrechter Javier Estrada Fernández.

Wel maakte de leidsman een aantekening in zijn rapport van het voorval. Dat komt de aanvalsleider van Atlético Madrid nu duur te staan, want artikel 91.1 van de disciplinaire code van de Spaanse bond verbiedt spelers een shirt te tonen met daarop een tekst. Zelf maakt hij zich er niet al te druk over, want op Twitter laat hij weten "zich niet bezig te houden met dingen die dragen geleden zijn voorgevallen." De Fransman is dit seizoen goed voor 12 doelpunten in 25 Primera División-wedstrijden 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner