09.03.2017 10:17

Guidetti droomt van EL-finale in vaderland

John Guidetti heeft de bal tijdens het competitieduel FC Barcelona - Celta de Vigo (04-03-2017).
John Guidetti heeft de bal tijdens het competitieduel FC Barcelona - Celta de Vigo (04-03-2017).

Donderdagavond starten de achtste finales in de Europa League, maar John Guidetti droomt stiekem al van de finale. De Zweed wil namelijk in zijn vaderland een prijs pakken, aangezien de finale zal worden afgewerkt in Stockholm.

Celta de Vigo was in de vorige ronde te sterk voor Shakhtar Donetsk en nu wacht een tweeluik met het Russische FK Krasnodar. Guidetti heeft vertrouwen in een goede afloop. "Ik weet dat we Krasnodar kunnen verslaan in de Europa League", vertelt de oud-speler van Feyenoord aan Voetbal International. "Als we Shakhtar Donetsk kunnen verslaan, dan kunnen we Krasnodar ook aan. Als we Real Madrid en FC Barcelona kunnen verslaan, dan moet ook Krasnodar geen probleem zijn."

Guidetti hoopt dat Celta de Vigo de finale in Zweden weet te bereiken. "Dat is de droom", vervolgt de Zweed. "We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. We blijven hard werken en we hebben een geweldig team. We weten dat als we een goede dag hebben, we elk team kunnen verslaan", aldus Guidetti, die er alles aan gaat doen om de finale te halen. "Dat zou echt een droom die uitkomt zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner