11.03.2017 10:28

Juventus wil elftal opbouwen rondom Dybala

Paulo Dybala moet een hoofdrol gaan spelen in de toekomstige successen van Juventus. De Argentijnse spits kan rekenen op een contractverlenging en wordt gezien als steunpilaar in de jacht op meer zilverwerk.

Juventus-directeur Beppe Marotta liet na de wedstrijd tegen AC Milan aan Premium Sport weten dat Dybala kan rekenen op een contractverlenging in Turijn. "We moeten een nieuw Juventus bouwen rondom Dybala. Hij heeft al een langlopend contract bij ons, maar dat gaan we verlengen", zijn de duidelijke woorden vanuit het bestuur. Dybala besliste de topper tegen AC Milan met een benutte penalty diep in blessuretijd.

De Argentijnse spits vormt momenteel een koppel met Gonzalo Higuaí­n, die meer speelde en scoorde in de Serie A. De landgenoten verschillen echter ook zes jaar in leeftijd. "Het is belangrijk dat Dybala hier gelukkig is en dat hij voor een lange tijd bij ons blijft. We praten over een jonge speler die zich blijft verbeteren, elke week."

Dybala speelt sinds de zomer van 2015 voor Juventus, dat hem voor ruim dertig miljoen euro overnam van US Palermo. De Zuid-Amerikaan gaat dit seizoen richting zijn vijftigste treffer in de Serie A.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner