13.03.2017 10:51

Spalletti: "Ik doe AS Roma een plezier"

Luciano Spalletti heeft zijn aflopende contract bij AS Roma nog niet verlengd. De trainer vindt dat hij daarmee de club een plezier doet, omdat de Italiaanse club moeizaam draait. Palermo werd zondag weliswaar aan de kant gezet, maar daarvoor gingen vier wedstrijden op rij verloren.

"Als we nog twee keer verliezen, haal ik het einde van het seizoen niet eens. Dan ontslaan ze me", laat Spalletti weten tegenover Italiaanse media. "Van de afgelopen vijf wedstrijden verloren we er vier en jullie hebben het over het contract? Dingen kunnen snel veranderen in het voetbal en Roma is een grote club die resultaten nodig heeft, dus ze zouden gelijk hebben als ze me zouden ontslaan."

"Ik denk dat ik de club een plezier heb gedaan door nog geen nieuw contract te tekenen", vervolgt de trainer van Kevin Strootman zijn verhaal. Het contract van Spalletti loopt aan het einde van dit seizoen af. "Ik denk dat ze er zelf ook blij mee zijn. Afgelopen jaar ontsloegen ze een trainer en die moesten ze vervolgens drie jaar lang doorbetalen. Ik doe hen een plezier."

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner